Autoriseret Apple Reparatør

Furesø Data´s Apple tekniker er Apple Authorised Service Provider og Apple Certified Mac Technician hvorfor du kan forvente førsteklasses service og MAC Reparation af din Apple computer. Kig forbi og få foretaget en analyse af din Apple computer i Furesø Datas it-servicecenter i Værløse.

Kontakt Furesø Data ApS på telefon 60 70 20 16 eller support@furesoedata.dk

Reparation af logicboard

Mange fejl sker på computerens logicboard (bundkort/motherboard). Furesø Data kan foretage MAC reparation på dit logicboard. Det er i alle tilfælde den billigste løsning hvis din computer ikke er omfattet af garanti. De foretager også reparation og udskiftning af øvrige dele som display, blæsere, tastatur, harddisk, SSD, RAM, touchpad, batteri og øvrige dele.

Opgrader til SSD

Mange nye og ældre Apple computere (både iMac og MacBook) anvender klassisk roterende harddisk hvorfor en opgradering til SSD kan forbedre computerens performance med flere hundrede procent og dermed forlænge levetiden på den. Derudover er det en rigtig god ide at få nulstillet og opgraderet operativsystemet MacOS. Det løser fejl og får systemet til at køre bedre.

Kontakt Furesø Data ApS på telefon 60 70 20 16 eller support@furesoedata.dk