OnePlus 8 Pro er netop landet i hænderne på de danske forbrugere. Vi har også fået fingrende i en. I det følgende tager vi dig igennem vores anmeldelse af den nye flagskibsmodel fra OnePlus. I bunden af artiklen finder du vores unboxing video af OnePlus 8 Pro.

Vores førstehåndsindtryk er at pris og kvalitet helt sikkert hænger sammen. Det er den største og bedste telefon fra OnePlus nogensinde hvorfor man heller ikke bliver skuffet. Med det store display på 10 bit står billedet knivskarpt.

OnePlus 8 Pro er lynhurtig, er nem at finde rundt i, har en god lyd fra de to stereohøjtalere og så tager den ganske fornuftige billeder, dog ikke helt på niveau med dens bedste konkurrenter.

Derudover har den mulighed for trådløs opladning, som vi også har testet. Det fungerer rigtig fornuftigt og hurtigt.

Den store skærm er det første man lægger mærke til. Skærmen er den bedste nogensinde af sin slags. OnePlus 8 Pro er udstyrret med en 6,78” AMOLED skærm på 3168 x 1440 pixels (19:8:9) – Skærmen levere derudover helt enormt meget farve med sin imponerende 10 bits skærm, mod normale 8 bit (som selv den nye Samsung S20 har) – alt dette køres superflyende på 120 Hz- Alt i alt noget at det mest imponerende vi dags dato har haft i hånden. 

OnePlus 8 Pro drives af et Qualcomm 865 5G chipsæt, kombineret med 12 GB LPDDR5 RAM og 256GB USF 3.0 diskplads – OnePlus 8 Pro er kølet med små væskebeholdere som går ud i aluminiumsrammen og køler hele telefonen.  

Visuelt er telefonen opbygget af en aluminiumsramme og har glas på bagsiden. Sammen med det buede glas på forsiden medvirker det til at OnePlus 8 Pro opleves tyndere end den er. Bagsiden er lavet i en flot blå mat finish der får OnePlus 8 Pro til at virke mere luksuriøs. OnePlus 8 Pro vejer 199 gram. Sammenlignet ed Xiaomi Mi 9t Pro og Apple iPhone 8 er det imponerende da begge smartphones vejer mere end OnePlus 8 Pro. 

OnePlus 8 Pro er udstyrret med 5 kameraer. Fire på bagsiden og et på fronten. Kameraet (selfie kamera) på fronten er bygget ind i venstre top af skærmen og forstyrre derved skærmens størrelse og form. OnePlus 8 Pro er derudover udstyret med et 16MP kamera med en blænde på F2.45 og Elektronisk stabilisering (EIS) samt fixed auto focus, så dit flotte ansigt nemt og hurtigt kommer i fokus.

De fire kameraer på bagsiden er placeret således at de tre sidde på række og det fjerder er placeret over lysdioden. Vi finder et 8MP 3X telefoto kamera som kan lave 3x optisk zoom (30x digital zoom) således kan du stå langt væk fra ting og stadig fange knivskarpe billeder af det du ønsker. Kameraet er født med optisk billede stabilisering (OIS) som medfører at selv en rystende hånd kan skyde skarpe billeder. 

Går vi en tak længere ind finder vi et 48MP ultrawide kamera (119,7 grader), så du kan kommet tæt på objekter og få alle detaljer med. Kameraet kan via software indstilles til både 12- og 48MP  

Under ultrawide kameraet finder vi hovedkameraet der er årets helt store nyhed, et IMX689 48MP kamera. Det er det største og kraftigste kamera der til dato er at finde i en OnePlus telefon. Hovedkameraet har også OIS. 

Det sidste kamera er et color filter kamera der giver mulighed for sort/hvid billeder med mere. 

Fordele ved OnePlus 8 Pro  

  1. 5G modul + Wifi 6(802.11 ax) – telefonen er sikret med nyeste netværkschipsæt og er derfor fremtidssikret til mange år. 
  2. IP68 – nu skal du ikke være bekymret for at tabe din telefon i toilettet, at du har været ude og løbe, og ikke kan tage telefon fordi du sveder, eller måske skal skylle den under vandhanen fordi den er beskidt. 
  3. Skærmen – Stor skærm med kraftigt lys og flotte farver. 
  4. Trådløs opladning – OnePlus 8 Pro understøtter normale QI opladere fra andre producenter inklusiv deres egen warp wireless charger. 
  5. OxygenOS – Når vi snakker OnePlus kommer vi ikke uden om OxygenOS som har fået endnu flere forbedringer.
  6. Stereohøjtalere – Spiller højere end på tidligere modeller.

Ulemper ved OnePlus 8 Pro 

  1. Kameramodulet på bagsiden stikker desværre en kende for langt ud, og kan være et problem når manm skal have den ned i en stram lomme. Det medfølgende cover afhjælper dette problem.
  2. Alle de mega fede teknologier som 5G, 120 Hz skærm, kæmpe skærm, mm., bruger rigtig meget strøm hvorfor OnePlus 8 Pro som mange andre store telefoner skal oplades mindst en gang om dagen. Heldigvis tager det kun en halv time at oplade telefonens batteri til 50 % med den medfølgende oplader.
  3. Vi kommer nok ikke udenom prisen. Den er en smule høj, men der er jo også tale om en topmodel, en god en af slagsen. 

I denne video har vi lavet en lille kort Unboxing af den nye OnePlus 8 Pro.

Unboxing OnePlus 8 Pro