Sidder du med et computer problem der bare ikke lader sig løse, giver dig grå hår og gør dig irriteret, så bør du som så opsøg en it-virksomhed der kan hjælpe dig med at løse dit problem. Der findes mange alternativer, men et godt sted at starte er hos Furesø Data it-servicecenter i Værløse.

Furesø Data it-servicecenter tilbyder både pc hjælp på din adresse hvor de inden for få timer kan sende en dygtig og rar tekniker ud til dig. It-support kan også ske remote også kaldet fjernsupport, hvor en konsulent kobler sig op til din computer imens i taler sammen i telefonen.
Du kan læse mere om hjemmebesøg og konsulentbesøg til pc hjælp og it-support her!

I Furesø Data it-servicecenter foretages stort set alle former for reparationer af PC og MAC udstyr. Der indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning. Når Furesø Data it-servicecenter har undersøgt dit udstyr og vurderet fejlen modtager du en rapportering af undersøgelsen samt et eller flere tilbud på mulige løsninger.

Der er altid fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris, men også på løsningens holdbarhed og der hjælpes altid med at sammenligne de forskellige løsningsforslag.

Furesø Data it-servicecenter har en lang række faste, lave priser på de mest almindelige løsninger som virusrens, geninstallation af styresystem, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og en række øvrige produkter.
Kunne du tænker dig at læse mere om hvad Furesø Data it-servicecenter tilbyder i forbindelse med it-support, pc-hjælp, fjernsupport, hurtig reparation og service af PC og MAC udstyr så klik her!