Vi har testet flere forskellige installationsfiler med Windows Live Mail 2011 og 2012 og må desværre konstatere at programmet ikke længere fungerer optimalt på Windows 10. Derfor er det ikke længere tilgængeligt til download.

Istedet kan vi anbefale Mozilla Thunderbird der kan hentes fra den dets officielle webside: https://www.thunderbird.net/da/

Thunderbird er et populært og gratis Open Source software der kan hentes og anvendes uden yderligere forpligtelser. Thunderbird har mange ligheder med Windows Live Mail og er derfor et rigtig godt alternativ.

Har du brug for hjælp til import af gamle e-mails fra Windows Live Mail 2011 eller 2012 kan du få hjælp hos Furesø Data IT-Servicecenter på support@furesoedata.dk eller telefon 60 70 20 16 (fjernsupport hvor din skærm, tastatur og mus fjernstyres). Du kan både indlevere din computer eller få hjælp via fjernsupport eller booke et besøg på din adresse.

Du kan læse mere om fjernsupport fra Furesø Data IT-Servicecenter her.

Har du brug for hjælp til overførsel af e-mails fra Windows Mail, Windows Live Mail 2011 eller Windows Live Mail 2012 til Mozilla Thunderbird er der derfor hjælp at hente.

Ligeledes er det muligt at eksportere e-mails ud fra Windows Live Mail 2011 og 2012 hvis der er behov for dette.

På dette link kan du læse om hjemmebesøg af en it-tekniker på din egen adresse.