Google Glass projektet blev startet for cirka tre år siden af en ingeniøren Babak Parviz. Babak arbejdede i Googles X Lab. Samme afdeling som arbejder på projekter med selvkørende biler og andet liret gear.
De fleste jeg har snakket med om Google Glasses lader til at virke meget forskrækkede over denne science fiction-agtige gadget.
Google Glasses er et sæt briller som ligger et virtuelt lag på den virkelighed som du ellers ser ud af dine øjne. Du kan dermed konstant se informationer om alt omkring dig og kommunikere med andre samtidig. Det lyder smart, og jeg kan love jer for at vi på redaktionen glæder os til at få fingrende i sådan et par, så vi kan vi lave en demo og fortælle jer om det.

Se denne video om Google Glass og bedøm selv om du er klar.

Previous articleiPhone Screenshot
Next articleWindows 8 – Kom godt igang
Jonas Boutrup
Jonas Boutrup har over 10 års erfaring inden for it-branchen samt en kandidatgrad fra Copenhagen Business School i it-management and business economics (Cand.merc.it.). Til hverdag driver han it-virksomheden Furesø Data ApS. Jonas har stor erfaring med digitalisering af forretningsprocesser. Derudover arbejder han med fokus på at identificere og hjælpe virksomheder med øget udnyttelse af it-udstyr og it-systemer.